Fuktskada - Massor med fuktskada

Bästa om Fuktskada

Bäst om fuktskada

Det finns många saneringsfirmor dit man kan vända sig om man behöver hjälp med en fuktskada och här kommer de allra bästa i landet listas.

Bästa sättet att hindra och llindra fuktskador

Här får du tips på hur ni kan minska risken för fuktskador men också vad ni kan göra ifall ni fått en fuktskada.

Bra sätt att undvika framtida fuktskador är.

  • Följ alltid gällande byggregler vid nybygge, ombyggnationer eller reparationer av huset.
  • Ta fram en lista över vilka ställes som har störst risk för att få fuktproblem såsom vinden, badrum, bakom diskmaskin, krypgrund, m.m.
  • Undersök de ställen som du satt upp på din lista regelbundet.
  • Anlita ett företag som är experter på fuktproblem för att besiktiga huset innan du köper ett nytt.
  • Be ett externt företag göra en husbesiktning av ert hus var tionde år för att kunna peka ut risker och eventuella kommande problem.
Prioritet Företag Kommentar

1

Anticimex Anticimex är det största svenska företaget inom husbesiktningar och är riktigt bra på att detektera fuktskador, men även skadedjur som husbock, vägglöss och mögel.

2

Conservator Är en byggentreprenör med lång erfarenhet av att avhjälpa, konstruera och nygga bort fuktproblem i lägenheter och bostäder.

3

Vårr & Torrt Företaget har i över 25 år arbetat med fukt, fuktskador, fuktproblem, vattenskador, mögel, radon, radonmätning, radonsanering, ventilation och innemiljö.

Andra som är bra på fuktskador

Det finns många fler saneringsfirmor och besiktningsföretag som har riktigt duktiga på fuktskador. Det viktiga när ni anlitar ett företag som ska hjälpa er med att undvika fuktskador är att företaget har lång erfarenhet och många positiva referenser.


Allt du behöver veta om fuktskador

En fuktskada kan dyka upp där du minst anar det och där du minst vill ha den. Här kan du lära dig allt om att åtgärda en fuktskada och hur du undviker vattenskador.Meny - Fuktskada
Till förstasidan på www.fuktskada.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
BadrumKökiPhoneNyheter