Fuktskada - Massor med fuktskada

Fuktskada i iPhone

Fuktskada i iPhone

Har din iPhone fått en fuktskada? Tyvärr är du inte ensam om detta utan fuktskador är den vanligaste orsaken att iPhone går sönder. Detta kan hända även om du inte tappat din iPhone i drinken eller pratat i dusch.

Fuktskador kan du få på din smartphone även om du har den i en stängd jackficka och idrottar. Fukten kan komma från luftfuktigheten om temperaturen runt din iPhone växlar mellan kallt och varm fuktig luft. Ett bra sätt att skydda din telefon är att ha din iPhone i en tunn vattentät påse när du riskerar utsätta den för fuktig miljö.

Åtgärda fuktskada i iPhone

Att åtgärda en vatten- eller fuktskadad iPhone är inte lätt. Om mobilen utsatts för fukt gäller inte garantin och försäkringsbolagen är restriktiva att betala ut ersättning. Om du utsatt din iPhone för fukt så stäng av den, ta bort eventuella skydd och kåpor och lägg den i ett varmt rum, cirka 50 grader, och vänta ett par dagar. Därefter laddar du upp iPhonen i några timmar och sedan slår du på den. iPhone 7 och senare är betydligt mer fukttåliga än sina föregångare.


Allt du behöver veta om fuktskador

En fuktskada kan dyka upp där du minst anar det och där du minst vill ha den. Här kan du lära dig allt om att åtgärda en fuktskada och hur du undviker vattenskador.Meny - Fuktskada
Till förstasidan på www.fuktskada.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
BadrumKökiPhoneNyheter