Fuktskada - Massor med fuktskada

Fuktskada i källare

Fuktskada i källare

Den vanligaste anledningen till fuktskada i källaren är att fukt tränger in från jorden som omger källaren. Om inte huset har en bra dränering bör du dränera det snarast.

Det går att dränera huset själv genom att hyra en lite grävmaskin och gräva runt hela huset. Därefter täcker man utsidan av källarväggarna med ett skyddande och vattentätt material som t.ex. Platonmattor. För att ytterligare minska risken för fuktskador så fylls den utgrävda delen med makadam eller grovt grus.

Eftersom du inte är ensam om att riskera fuktskador i källaren så finns det många företag som du kan anlita som dränerar källaren åt dig. Detta kostar lite mer än att dränera själv men det går ganska snabbt och dräneringsfirmorna vet hur arbetet ska utföras.

Utsikterna att få ut pengar från försäkringsbolag för fuktskador i källaren p.g.a. dålig sanering är mycket små eftersom inträngande vatten inte täcks av försäkringen.


Allt du behöver veta om fuktskador

En fuktskada kan dyka upp där du minst anar det och där du minst vill ha den. Här kan du lära dig allt om att åtgärda en fuktskada och hur du undviker vattenskador.Meny - Fuktskada
Till förstasidan på www.fuktskada.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
BadrumKökiPhoneNyheter